Ik pas mijn relatiegeschenken graag aan aan de seizoenen, daarom vond ik een strandlaken een goed item voor de zomeractie.

Ik wilde wel strandlaken bestellen met ons logo én een foto bestellen en de optie hebben om hier ook nog extra tekst aan toe te voegen.

Gelukkig kon dat. Na het bekijken van de opties en wat advies, heb ik gekozen voor strandlakens met een full colour bedrukking. Hier komt ons logo en de zomeractie slogan goed op uit. Ik ben zeer te spreken over de scherpte van de achtergrondfoto en het contrast in de kleuren van mijn logo.


Goed voelbare kwaliteit

Als kind keek ik op de markt altijd naar strandlakens met foto’s van mijn tekenfilmhelden, maar als je er dan zo een kreeg en meenam naar het strand, voelden ze dun en niet soepel aan en ook droogden ze niet lekker af.

Gelukkig voelde ik, direct na ontvangst van de strandlakens die ik bij jullie besteld had, dat deze wél van goede kwaliteit zijn. Je kunt goed voelen dat deze van echt katoen zijn en niet van polyester. Ook bij het afdrogen merk je dit duidelijk, deze strandlakens zijn zacht en absorberen tenminste!

Ik ben blij met mijn keuze voor dit zomer relatiegeschenk.

Door admin