Fakro dakraam

Heb je een ruimte in je woning die je niet gebruikt omdat er geen natuurlijk licht naar binnenkomt, door het plaatsen van een Fakro dakraam maak je deze ruimte weer nuttig. Natuurlijk is het ook nodig om te ventileren in de ruimte, kun je door bijvoorbeeld regen het raam niet open zetten is er een ventilatierooster aanwezig in het geraamte van het dakraam. Maar het belangrijkste is dat je van een loze ruimte in je woning, weer een ruimte maakt die je nuttig kunt besteden.

Fakro dakraam

Welke soorten dakramen zijn er?

Ben je op zoek naar een Fakro dakraam dan heb je keus uit verschillende soorten, de ruimte en het doel van het raam bepaald welke soort je nodig hebt. Wil je gebruik maken van een dakraam in een vochtige ruimte, dan is er het speciale vochtbestendige model. Hierbij is er rekening gehouden dat het frame van het raam vochtig wordt, door de coating die is gebruikt is dit geen probleem. Stel je zeer hoge eisen aan isolatie dan zijn er dakramen met zeer goed isolerende ramen, deze sluiten tevens perfect aan op je dak.

Veiligheid van een dakraam

Van tijd tot tijd moet je de buitenkant van een Fakro dakraam ook schoonmaken, door het raam volledig te draaien en vast te zetten kun je dit eenvoudig doen. Aan inbraakbeveiliging is bij het ontwikkelen van het raam ook gedacht, als enigste merk heeft Fakro een innovatief systeem ontwikkeld wat is verwerkt in de ramen. Hierdoor is de kans minimaal dat onbevoegden je woning via het dakraam betreden. 

Door admin